torsdag 15 april 2010

Latteuppvärmning, solsken och shopping...


...underbara väntans tider! Har varit ledig sedan i påskas och fördriver numera dagarna med helt andra grejer än prognoser och knepiga kalkyler. Härligt!



Har börjat värma upp inför livet som lattemorsa med ett par latteträffar. I förra veckan var det Andrea+Hjalmar och imorgon är det dags för Lotta+Line. Givetvis blir det Latte á la Decaf eftersom jag avstått från större mängder koffein i snart 9 hela månader...Måste börja öva in lite körteknik med barnvagnen snart, för det har inte blivit några fler turer efter rally-premiärturen på Linnégatan för några veckor sedan på väg hem från Storken. -Se upp, passa hälsenorna!!

Vädret har varit underbart! Äntligen solsken! Skulle gärna hinna med fler uteluncher, promenader om det inte vore för svullo-grisfötter och tröttfasoner out of this world. Fantastiskt skönt att sitta ute. Bästa hittills var Påskafton med PuffEtt+Nattis på Da Matteo + Soho samt Doppio i söndags. Pang-lunch på Deli med Chinatown-sallad var inte heller helt fel. Har verkligen saknat solen under den här istidsvintern som precis var!


Bild från nya kameran

Shopping blir det - varje dag - i någon form. Allt från kamera till ministrumpor. Kommer inte vara några problem att sätta sprätt på den s.k. föräldrapenningen när den väl dimper ner så småningom. By the way, första dagen på "ledigheten" slår jag numret till Försäkringskassan för att reda ut problemen med e-legitimationen och varför min begäran inte är registrerad. "-Du har plats nr. 722 i kön." Grattis. Hahahaha. Det känns som vi kommer att ha ett väldigt intressant förhållande, F-kassan och jag. Fortsättning följer...


1 kommentar:

Ante sa...

Ha ha ha! Plats 722. Galet, galet, galet!
//A